torsdag 28 april 2011

Äntligen är robot tröjan klar!


Stackars lille sonen har fått vänta länge på sin beställda robot tröja! Sällan har det tagit så lång tid för mig att få en tröja färdig! Jag klippte ut den för snart två veckor sedan men sedan har det inte hänt mycket på syfronten här i huset sedan dess. Får skylla på det fina vädret som gjort att utevistelse så klart prioriterats och på att mitt syrum har fått tjänst göra som sovrum till äldsta dotten under några nätter medan vi målade om och och fixade ut prinsess temat och in med lite nytt och fräscht i hennes rum. Vad skoj det är att göra om men varför tar allt sånt man gör alltid mycket mer tid än vad man först tror? Nåja, nu är tröjan klar och sannolikheten är stor att den åker på till dagis imorgon:)

JuMel märket fick ta plats där bak eftersom jag som vanligt glömde bort att sy fast det på ärmen innan jag sydde ihop tröjan...

Mönster och tyg:  Raglan tröja Riff från Ottobre i storlek 104 justerad till lagom längd. Rött robot tyg från Mjuka tyger och turkos mudd från Stoff och Stil.

Positivt: Att tröjan äntligen är klar och att tyget känns så rätt på en kortärmad sommar tröja! Hoppas jag får mer sy tid framöver så jag hinner sy lite mer till barnens sommargarderober. Inte för att jag tror det behövs men för att det är kul:)

Negativt: Möjligen att det tog sådan tid att få tröjan klar!

12 kommentarer:

 1. Ah tjusigt! Snyggt med turkosa sömmar:) Hoppas han blev nöjd.

  SvaraRadera
 2. Helt underbar! Diggar verkligen kontrastfärgerna!

  SvaraRadera
 3. Oväntad läcker kombo! Perfekt m kortärmat nu när det blivit vår!

  SvaraRadera
 4. Han kommer ju o bli sötaste sommarkillen i den tröjan ;o)

  SvaraRadera
 5. Så fin tröja! Älskar den färgkombinationen! Helläckert! Och visst måste vi passa på att njuta av vårsolen när den nu äntligen kommit... :)

  SvaraRadera
 6. Åh, så söt! Älskar dina fina t-shirt, stämmer vad alla säger, du är grym på trikåfronten! Dessutom är du generös och go´ som bara det!

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg tröja! Jag gillar verkligen rött och turkost ihop!

  SvaraRadera
 8. Å så snygg, robottyget är verkligen fint!

  SvaraRadera
 9. verkligen jättefin! Snyggt med turkosa dekorsömmar!

  SvaraRadera
 10. Fint med det turkosa till och robotarna är så söta!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails