måndag 23 maj 2011

En Award!:)

Vad glad jag blev idag när jag såg att jag fått denna award av Palven! Tusen tack, det är alltid lika roligt att bli uppmärksammad! Med awarden följer att man ska berätta åtta saker om sig själv och skicka den vidare till 5 bloggar med mindre än 100 följare.

Här kommer 8 saker om mig själv:

1. Jag och min man träffades för inte mindre än 24 år sedan!!!

2. Jag har jobbat åt samma arbetsgivare, dock inte med samma arbets uppgifter,  i 19 år!

3. Gillar att ha ordning och reda runt omkring mig men har konstaterat att det oftast känns stökigt hemma numera. Försöker tänka som så att "det är bätte med lite skit i hörnen än ett rent helvete":)

4. Jag gillar att resa om jag får ha min familj med mig, annars sover jag uselt på hotell och vill helst hem.

5. Som så många andra i den här syblogg världen köper jag på tok för mycket tyg i förhållande till tiden jag har att sy något av det.

6. Älskar godis och annat gott!

7. Gillar att påta i trädgården men har allt för lite tid för det. Innan jag fick barn sådde jag frön varje år och drev upp egna plantor, tomater mm. Nu köper jag sticklingar och i bästa fall får tomater, gurka, kryddor och lite sallad plats i mitt växthus under sommaren.

8. Läser gärna och mycket i perioder. Helst deckare och kriminalromaner. Tyvärr blir det mindre av den varan nu också pga tidsbrist:( 

Slutligen vill jag skicka awarden vidare till dessa bloggar även om jag inte är helt säker på hur många följare de har:

2 kommentarer:

  1. grattis -kul att få läsa lite om dig =)

    SvaraRadera
  2. Grattis till en mer än fötjänt award. Så roligt att läsa om du, nu vet jag lite mer om den härliga du! Tackar för awarden, så jag tar det med mig, min vän!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails