lördag 8 maj 2010

Ett riktigt glad set!

När jag la ut kjolen för några dagar sedan var det flera som tyckte att det var en glad kjol och eftersom jag tyckter att det är ett passande namn så måste ju detta vara ett riktigt glad set! Som tur var så hade jag tillräckligt med cerise molntyg så att dottern kunde få en cerise och orange t-shirt som matchar kjolen. Hela setet passar henne fin fint så nu är det bara att hoppas på en varm och solig sommar så det kommer till användning:) Ingen av döttrarna var prov sugna idag så livebilder får vänta ännu en gång...
Jag gjorde t-shirten lite mer figursydd än mönstret för bättre passform. Den här gången kom jag ihåg att sy dit JuMel märket på armen innan jag sydde ihop tröjan men missade storleks etiketten istället!:)


Mönster och tyg: Omgjord variant av Äppel Päppels tröj mönster i storlek 116/122 och Jnys härliga moln.


Positivt: Att setet blev härligt sommrigt! Att jag sytt slut på de cerisa molnen och att jag beställt mer tyger av Jny. Skulle vilja beställa ännu en gång för nu har molnen kommit i himmels blått och det låter ju bara för härligt tycker jag!


Negativt: Inget, förrutom att det blir dyrt med alla tyger jag inte kan motstå!!! Borde nog delta i Maj utmaningen-använd det du har!!!

5 kommentarer:

 1. Superfint och verkligen glatt!!

  SvaraRadera
 2. Sött!! Tänk vilket proffs du blivit! Det var väl mindre än ett år sedan du började? :-)

  SvaraRadera
 3. Ett glatt set! Färgerna passar väldigt bra ihop! Din dotter blir säkert fin i den i sommar!

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara instämma i att det är ett underbart glatt set! Supersnyggt......livebilder?

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med om att det verkligen är ett glad set! :) Jättefint!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails