söndag 17 januari 2010

Regnbågsränder och stjärnor!

När både storasyster och lillebror fått inte mindre än två mjuka sköna nya pyjamasar så är det väl inte mer än rätt att lilla storasyster också får något nytt att sova i. Eftersom hon föredrar nattlinnen så fick det bli ett nattlinne istället för en pyjamas till henne. Jag hade lite problem med att välja tyg men till slut föll valet på Mjuka tygers härligt mjuka interlock i regnbågsrandigt och stjärnor. Känns som att dessa tyger måste vara underbara att sova i så vi får hoppas att dottern blir nöjd. Tänkte att hon ska få nattlinnet på sin 6-årsdag i slutet av januari.

Mönster och tyg: Mönstret kommer från Ottobre 6/2009 i storlek 122 men jag har gjort muddarna längre än på mönstret så att nattlinnet ska passa längre.

Positivt:Att sömnanden flöt på utan problem.

Negativt:Inget skulle jag tro, om inte nattlinnet är på tok för långt. Det ser väldigt långt ut men är det inte så långt att hon kliver på det så är ju inte det något problem...:)

7 kommentarer:

 1. Jag älskar denna kombination, kanonfint!!

  SvaraRadera
 2. Härliga färger! Ser jätteskönt ut! Hon kommer att sova så gott i det!

  SvaraRadera
 3. Jättefint nattlinne! Så tråkigt att min lilla inte vill ha varken klänningar, kjolar eller nattlinnen på sig :(

  SvaraRadera
 4. värje nattlinne du gör skulle jag ta på mig till disco, finaste detta!

  SvaraRadera
 5. Så produktiv du har vært i det nye året da! Veldig masse fint du har laget allerede. Stjernestoffet er veldig fint. Herlig fargekombo!

  SvaraRadera
 6. Så fint!! Ser väldigt skön ut!

  SvaraRadera
 7. Du har något att hämta i min blogg! ;0)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails