fredag 8 januari 2010

Flodisar att sova i...

Äldsta dottern blev så förtjust i sin elefant pyjamas som jag sydde till henne i julklapp att hon genast beställde en till. Hon fick själv välja tyg och kombinationen blev härlig tycker jag! Annars har det inte blivit så mycket sytt under veckan eftersom den började med att jag fick sjukskriva mig ett par dagar med en envis nästäppa, ont i huvudet och kroppen. Men i tisdags em när jag började känns mig lite bättre slog jag till och klippte ut pyjamasen och sedan har det blivit lite sytt då och då. Nu har jag jobbat ett par dagar, vilken känns så där efter jul och nyårsledigheten. Nåja, det är bara att gilla läget och jobba på för nu dröjer det ett tag till det blir någon ledighet igen...

Mönster och tyg: Samma mönster som till elefant pyjamasen jag sydde tidigare. Det orange flodhäst tyget kommer från Jofotex, den randiga interlocken från Stoff och Stil och den limegröna mudden tror jag att jag köpt från Mjuka Tyger.

Positivt: Att dottern gillade den första pyjamasen och ville ha en till:) Att benlängden på den här blev bättre, mer lagom, än på den förra. Gjorde istället muddarna lite längre för att förlänga användningstiden.

Negativt: Inget! Jo, kanske att det blev så lite kvar av det randiga tyget, kändes så mjukt och skönt till en pyjamas att jag hade kunnat tänka mig att sy en till lillebror också. Men det går kanske att beställa mer och om inte så kommer det ju så otroligt mycket fina tyger nu och framöver att risken finns att jag blir mer eller mindre ruinerad iallafall:)

10 kommentarer:

 1. Hur mysig pyjamas som helst! Den kommer hon att sova som en prinsessa i! Kul när de vill välja tyg själva också de små liven! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint! Gillar verkligen tygvalen!! Skönt att höra att det är fler som agerar tygkonsumenter... Då är jag inte ensam!

  SvaraRadera
 3. Superfint! Kul när barnen bestämmer tyget själva :-)!
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera
 4. Den ser jätteskön och gosig ut!

  SvaraRadera
 5. Jätte fint, roligt när barnen vill vara delaktig =)

  SvaraRadera
 6. Fin pyjamas! Den skulle mina barn aaaaaldrig få sova i, det är den för fin för :-)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig pyamas. Är själv sugen på att sy en till Sigge och Ella. Beställde lite röda jerseymoln från Jenny (som borde komma nästa vecka), som jag tänkt använda. Hoppas att du mår bättre och att du har en bra helg!

  SvaraRadera
 8. Den här kommer hon att sova gott i :-) :-) Jättefin! Det är kul när ungarna kan få precis som dom själva vill!!!

  SvaraRadera
 9. Tack för kommentaren på min blogg. Jag fordonstyget var verkligen fint. Fina pyjamasar och tröjor!

  SvaraRadera
 10. Ser riktigt skön ut, och välsytt!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails