lördag 4 juni 2011

Favorit direkt!

Ibland blir det perfekt direkt och så var det med dinosaurie tröjan jag sydde klar i går morse! Sonen satt med när jag sydde klart den och sedan skulle han ha på sig den direkt:) Här ser ni honom med sin nya favorit utepryl, en springcykel, som vi köpte av hans kompis härom kvällen. Vilken bra grej att ha när man ska träna balansen inför att lära sig cykla! Snart har vi nog en liten kille som trampar runt på en 2-hjuling utan stödhjul:)  
Tänkte att jag skulle variera mig lite den här gången och provade ett nytt mönster från en gammal Ottobre. Tröjan skulle eg ha krage men jag nöjde mig med v-ringning. 

Valde även en annan dekor sömn till fållen och den är inte så tokig den heller...

Mönster och tyg: Mönster i storlek 104 från Ottobre ? och det helt underbara dinosaurie tyget från Znok. Vit mudd från Stoff och Stil.

Positivt: Att sonen älskar sin nya tröja och att jag hann med att beställa och få en bit av tyget innan det tog slut.

Negativt: Att jag tycker att tröjan är lite vid i modellen. Får nog göra v-ringning på ett av mina "vanliga" mönster nästa gång...

 Ha en fortsatt skön helg! 

11 kommentarer:

  1. SÅ himla snygg! Det där tyget skulle jag verkligen vilja ha, har inte hängt med i svängarna och beställa. V-ringningen jättefin till.

    SvaraRadera
  2. Vad snyggt! Tycker den ser perfekt ut på honom!

    SvaraRadera
  3. T-shirten ser ut att passa perfekt! Jättefin!

    SvaraRadera
  4. Så fin den blev! Ottobres modeller verkar ofta vara vida, men det är nog bara skönt nu när det är varmt. Min son har också en likadan balanscykel och älskar den. Det är fantastiskt att se hur han lyfter fötterna automatiskt längre och längre stäckor, trixar och har sig, utan att han själv märker att han tränar. Man skulle nog kunna skippa stödhjulen egentligen och bara ha detta som mellanting, det är ju mer naturligt.

    SvaraRadera
  5. Åh så himla fint, vilken söt liten grabe, jag har dundertyg i tre färger, orange, blå och grön, du får gärna sy en skjorta eller ska jag försöka igen?

    SvaraRadera
  6. Så snygg tröja! V-ringat ger lite "klätt" intryck tycker jag. Tyget är underbart, jag hann inte få något bit med det verkar komma igen så jag får hänga på då för sonen vill gärna ha det :)
    Springcykel verkar som en bra grej.
    Min grabb kör ofta sin 16" cykel med samma teknik, för som han säger" -Det är så jobbigt att sätta fötterna på tramporna" Dock får han då hamna i diken och annat då han inte kan bromsa ordentligt :)

    SvaraRadera
  7. Åh så fin, förstår att det blev en favorit! Längtar tills mitt tyg kommer, hamnade på den feltryckta sista rullen så får vänta....=(

    SvaraRadera
  8. Underbar tröja, jättesnyggt med vitt till!/Åsa/Minamirakel

    SvaraRadera
  9. Jättefin. Det är så somrigt och fräscht med vita kantband. Och V-ringningen är jättesnygg.

    SvaraRadera
  10. Kul att han blev så nöjd med sin nya fina tröja!
    Tycker det ser ut som om du har hittat två nya "säkra kort" i den v-ringade modellen och dekorsömmen! Snyggt!

    Dinosarie tyget verkar gå hem hos både barn och vuxna och det är ju ett bra betyg. Blir nog en liten bit här också när det kommer in igen!

    SvaraRadera
  11. Förstår att det blev en klar favorit! Så snyggt med de vita kanterna. Vilken bra idé med springcykeln! Nästan så man skulle vilja ha en själv ;). Ha en skön dag!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails