onsdag 16 mars 2011

Stickprojekt nr 2!


Nu är även äldsta dotterns tovade mössa klar och så här ser den ut. Mönstret är som synes det samma som den förra men denna är limegrön och svart för att matcha dotterns skidjacka. Invigde min egen mössa i slalombacken i helgen och insåg att den kliade lite i pannan så dotterns mössa ska jag definitivt fodra med något tunt svart tyg innan hon får börja använda den. Bäst att göra det snarast så hon hinner använda den lite innan det blir för varmt för ullmössor! Det kan det redan vara när jag tänkter efter så det är tur hon har en jacka som är så pass stor att hon säkert kan ha den även nästa vinter:) 

Se här så bra mössan och jackan passar ihop!

Nu ska jag göra ett ryck och klippa ut några fler syprojekt! Skull eg behöva sy några beställda mössor men medan jag ändå har turkos tråd i overlocken ska jag först klippa ut ännu en tunika som matchar ett par ny sydda turkosa tights...

7 kommentarer:

 1. Finfina tovade mössor matchande perfekt med era Gneis jackor! Snyggt med ränderna på längden! Huvklänningen nedanför är fin med!

  SvaraRadera
 2. Så flink du är, ännu en snygg mössa! Fodra låter vettigt, så man slipper kliandet :-)

  SvaraRadera
 3. Perfekt matchning å vilken fin luvtunika nedanför! Tycker nog allt att det var lite svårt att få luvan bra fram i halsen när jag försökte... kanske dags att testa igen för det var ju ett tag sen, hade nog inte ens min overlock då :-)

  SvaraRadera
 4. Snyggt ihop! Stickar själv på en halsvärmare som matchar vinterjackan. Börjar bli i senaste laget, vi ska enligt SMHI få +10 grader på måndag redan (Götaland).... Men desto roligare att plocka fram "en ny" halsvärmare till nästa vinter sedan!

  SvaraRadera
 5. Lika snygg som förra! :)

  SvaraRadera
 6. Jättefin mössa och visst passar den perfekt till jackan (som förövrigt ser ut att vara av mitt favoritmärke till barnen - gneis)

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails