måndag 2 november 2009

Här var det regnbågs randigt!

Här kommer ett härligt glatt set i med en tröja i regnbågsrandig interlock och matchande klarblå velour byxor. Samtliga tyger kommer från Mjuka tyger och är bara så färgglada och mjuka och sköna i färg och kvalité. Interlocken känns lite sladdrig, om man jämför med Jnys moln, men underbart mjuk och skön. Håller den bara i tvätt och inte töjer sig massor vid användning så är den hur bra som helst!
Kolla här hur bra tröjan matchar flera av sonens brallor! De röda och blå har jag sytt själv men de lime gröna kommer från Kameleont design. Hade lika gärna kunnat lägga dit hans orangea Villervalla byxor också för de matchar lika bra men de var i tvätten så det får räcka med dessa:)


Mönster och tyg: Samtliga tyger som sagt från Mjuka tyger ,förutom mudden som är köpt från
Stoff och Stil. Byxmönstret är mitt eget i storlek 92/98 och raglan mönstret kommer från Lennartssons bok. Denna gång provade jag sy en större storlek på tröjan, storlek 100, så vi får se hur den passar lilleman... Jag sydde för ovanlighetens skull muddar i ärmslut och även mudd i halsringningen.


Positivt: Att tygerna är så glada i färgen och känns så otroligt mjuka och sköna! Att sömnaden flöt på och att mönsterpassningen av det randiga tyget blev så otroligt bra, om jag får säga det själv?:)


Negativt: Egentligen inget... I sånna fall att tråden tog slut i går när jag skulle sy tröjan klart så jag fick köpa mer idag för att få den färdig. Irriterande men egentligen inget att reta upp sig på!

8 kommentarer:

  1. jätte jätefina, jag älskar rengbågstyg, vad den dyr? är så sugen på att beställa det. kram!

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara färger!!! Lär ju lysa upp i höstmörkret iallafall!!

    SvaraRadera
  3. Jättesnyggt! Har funderat på det där tyget men min maskin har dött så jag har ingen anledning att köpa tyg. Snyggt med vilka brallor som helst av din digra samling! :-) Supersnyggt!

    /Madeleine

    SvaraRadera
  4. Supersnyggt! Och kul att det matchar så bra!

    SvaraRadera
  5. Åh vad fina kläderna blev och vad fint du lyckats passa in ränderna. Har själv tänk beställa detta tyget och nu blir jag ännu mer sugen :).

    SvaraRadera
  6. Jättefina, riktigt härliga färger!

    SvaraRadera
  7. Sjukt imponerande mönsterpassning! ;)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails