torsdag 24 januari 2013

Svarta velour muddisar!


Hittills i år har det verkligen inte blivit många stygn sydda här i huset! I brist på annat kommer här ett par svart/vita velour muddisar som jag sydde till sonen i höstas. Flitigt använda och ofta på benen eller i tvätten :) Januari är snart slut så nu tror jag att jag satsar på att få igång maskinerna ordentligt igen och sätter i gång med sommar garderoberna. Känns som att det kan bli kul att sy lite kortärmat, shorts och kanske tom en och annan tunika, topp eller kjol till mig själv?! Tyger finns det gott om, idéer kanske tom ännu fler men tid är tyvärr en bristvara. Hoppas iallafall på att det dyker upp något nytt till mig själv här snart och om inte till mig själv så iallafall till barnen :)

Mönster och tyg: Samma mönster som här och tyger från Stoff och Stil och Liandlo.

Positivt: Att jag rensat ur barnens garderober och lagt ut en del hyllvärmare till försäljning :)

Negativt: Tidsbrist!   

4 kommentarer:

  1. Fina byxor!Sommarkläder känns väldigt avlägset för mig men självklart är det smart att börja redan nu, för det är precis som du skriver att tiden är en bristvara...

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga byxor.Kan förstå att dom ofta är på. Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefina!!! Själv måste jag nog sy en bunt mjukisbyxor ganska akut, några månader kvar innan sommarkläderna ska användas. ;) Men som alltid kommer jag nog vara sist att börja med sommarkläderna, alltid lite "efter". Hehe.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails