söndag 21 oktober 2012

Mera bilar till sonen:)

Ännu en biltröja som sonen fått vänta länge på har det blivit färdig. Denna gång tog jag det säkra före det osäkra och valde mudd både i halskant och ärmslut. Inget bråk med bandkantaren denna gången inte! :) CP:n trasslade inte ens när jag fållade med aviga tvillingsömmen så jag kan inte vara annat än nöjd! Som tur är är sonen också nöjd och tröjan har redan använts flera gånger. Hoppas ni inte blir less men fler biltröjor är på g. Verkar vara höstens plagg i sonens garderob! :)

Mönster och tyg: Mönster i storlek 116 från Ottobre. Racerbilar i turkost och svart från Liandlo och mudd från Stoff och Stil.

Positivt: En färdig sydd tröja som dessutom syddes utan trasslande maskiner! :)

Negativt: Inget!

Slutligen: Har jag precis fått hem ett helg gäng härliga tyger och lite Pippi mönstrad jersey följde visst med mig från Ohlssons igår också. Nu hoppas jag på mer sömnads flyt och att jag snart ska komma till skott och sy lite nytt till mig själv också.

5 kommentarer:

 1. Får endast kolla din blogg när mina killar sover! Annars kommer jag få höra vilken dålig mamam jag är eftersom de inte har så fina tröjor som Mr M har. Supersnygg var denna, förstår att det är en favorit!

  Grattis till ett otrassligt förhållande med CP:n! Hihihi

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. Jättefin..biltröjor verkar man inte kunna ha för många av när man är i den åldern :)

  SvaraRadera
 3. Finfin biltröja, igen! Den förra är också jättefin! Förstår att han vill ha biltröjor om dom blir sådär snygga.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails