måndag 17 oktober 2011

Lila klöver topp!

Förra hösten sydde jag det här setet till yngsta dottern. Hon har verkligen gillat det setet och tyvärr blev igelkott tröjan ganska snabbt luddig och blekt i tvätten. Måste säga att jag numera aktar mig för att beställa jersey från Stoff och Stil. Mycket bra mudd har de och velouren funkar också bra men den mönstrade jerseyn har jag nog aldrig varit nöjd med. Jo, föresten den stickade smal randiga är toppen men de är också de enda. Hur som helst så ser ju de lila velour tightsen ut som nya och de passar dessutom fortfarande på längden så det var inte annat än att sy en ny matchande topp. Tur att detta härliga klöver tyg från Liandlo är rätt lila nyans till tightsen så jag "slapp" köpa mer tyg:)

Mönster och tyg: Eget mönster i storlek 128. Klöver från Liandlo och mudd från Ohlssons.

Positivt: Att tightsen fått ny topp att matchas med. Att min bandkantare äntligen kommit och att jag idag fått hem 6m sweatshirt tyg från Stoff och Stil så nu ska här sys en eller annan ny op till döttrarna:)

Negativt: Att bandkantaren ser så hemsk ut att jag inte vågat prova den...

Slutligen: Har jag fått jättefina nya namnlappar från Oneexter! Har kvar ett gäng av de gamla så jag beställde bara sånna där dubbelvikta som man syr fast i sömmen. Tyvärr hade jag redan sytt ihop denna topp när namnlapparna dök upp förra veckan så dem får jag prova på nästa plagg.

9 kommentarer:

 1. Så fin, är det ett eget mönster?/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Klövertyget är så fint, själv har jag inte kommit till skott att beställa något ännu.

  SvaraRadera
 3. Tjusig! Själv har jag beställt lite rosa :o)

  SvaraRadera
 4. Vad bra att det gick att hitta nytt tröjtyg, snyggt... fast bandkantaren låter som en läskig pryl ;).

  SvaraRadera
 5. ah, så fin! det lila är det enda av klövertygerna jag inte köpt...kanske borde gjort det...

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg!
  Här hemma hos oss går en liten Ebba runt med en klänning med huva på som hon också hela tiden har på huvudet, gjord i det gröna deer-tyget, hon älskar klänningen! Så tack igen för det fina du sydde åt oss!

  SvaraRadera
 7. Kanonsnygg! Heja pingvinmodeller!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails