tisdag 27 september 2011

Matchande brallor!

Så där ja, byxorna blev faktiskt klara de också och jag blev dessutom riktigt osvenskt nöjd med dem. Hoppas bara jag känner mig lika nöjd när sonen provar dem också för än vet jag faktiskt inte riktigt hur de kommer att passa på honom. Mönstret har ni säkert sett i fler bloggar, det kommer från senaste Ottobre, och jag har varit sugen på att prova det sedan tidningen kom ut. Men...så var det det där med att det inte är så kul att sy byxor... Inte komplicerat alls, bara inte så kul...
För en gångs skull har jag inte ändrat alls på mönstret förutom att jag inte sytt knapphål och dragit in en snodd i midjan. Hoppas byxorna håller sig på plats ändå...Men det borde de göra för sonen är inte den tanigaste sorten:)
Matchat och klart, turkos husvagns tröja och turkosa velour muddisar!  

Mönster och tyg: Mönster enligt ovan och turkos velour från Mjuka tyger, svart mudd och randig jersey från S&S.

Positivt: Att höstens första velour muddisar är sydda!:) Att jag äntligen kommit till skott och fixat till ett mönster till dotterns OP, nu återstår att klippa, beställa dragkedja från Bibbi och så klart sy... Ska bli spännande att se hur den blir...

Negativt: Inget alls denna gång:) Eller vid närmare efter tanke... När jag skulle fästa trådarna till namnlappen som jag sydde fast baktill på byxorna så såg jag att jag när jag sydde fast den även hade sytt fast storleks etiketten ännu en gång. Inte så snyggt men den lär ju inte lossna iallafall!:)  

8 kommentarer:

  1. Klart du ska vara nöjd, de är supersnygga! :)

    SvaraRadera
  2. Vilket supersnyggt höstset! Måste oxå testa det byxmönstret :-)

    SvaraRadera
  3. Kjempefine! :D Jeg har sydd flere av disse og er veldig fornøyd. De har god passform og nabogutten har flytta inn i joggebuksene hsn fikk på bursdagen sin :)

    SvaraRadera
  4. Snygga!! Turkost och svart är såå snyggt ihop...alltid :)
    Hoppas dom passar bra!

    SvaraRadera
  5. Vad snyggt setet blev! Fint tygval och fickorna på byxorna var ju supertuffa. Dom har jag missat totalt.

    SvaraRadera
  6. Vilken jättehärlig kombo. Klart att du skall vara jättenöjd.

    SvaraRadera
  7. Jättesnygga! Och vad fint tröjan och byxorna matchar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails