tisdag 30 augusti 2011

Ovänner!:(

Hösten första mössa sydde jag i rena ilskan igår kväll när jag blev så ovän med min CoverPro att jag nästan kastade ut den genom fönstret! Kände att jag bara måste få nått vettigt gjort efter att ha trätt om, ställt in och provsytt ett antal gånger utan att bli nöjd med sömmen på CPn. Fy, så irriterande att behöva lägga ner en massa tid och energi på en trasslande maskin och inte få ut något produktivt av det hela när man har nog lite sy tid från början!!! Nåja, det är bara att ta nya tag och hoppas att vi blir vänner igen. Vi har ju faktiskt varit det från början och så fina sömmarna blir när de är som de ska!:))

Mössan har föresten inget hem så om det är någon som är sugen på en härlig höstmössa som passar från ca 4 år och uppåt så är det bara att hojta till så säljer jag den för 100:- + ev frakt. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

10 kommentarer:

 1. Så trist när det inte fungerar som man vill, hoppas ni är bättre vänner igen nästa gång!!

  SvaraRadera
 2. Ibland blir det ju sådär knas.........
  Mössan blev fin i alla fall!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 3. Snygg mössa! En del dagar strular det oavsett vad man än gör å sen nästa gång funkar det bara... Hoppas nästa systund blir en fullträff :-)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag vet PRECIS hur det känns!!!! Så himla irriterande!! Dumma maskiner!! Som stjäl ens dyrbara sömnadstid!!! Fy er!! Just täcksömsmaskiner är besvärliga!!

  (Snygg mössa förresten :-))

  SvaraRadera
 5. Jättefin mössa!! Och fy så trist att ni inte är kompisar... Jag blir lite skraj när du skriver sådär för jag har ännu inte fått hem min och är lite nervös för hur det ska gå :(

  SvaraRadera
 6. Du ska se att ni snart är vänner igen!

  SvaraRadera
 7. Trist, får hoppas det går bättre nästa gång du använder CP:n! Mössan blev i alla fall mycket bra. Blir mer och mer sugen på just det där tyget!

  SvaraRadera
 8. Jag är fortfarande inte vän med min efter ett år men så har jag inte gått nära den heller på mååånga månader.. ;o)
  Nu är jag igång och syr igen.. Så kanske snart ska prova lite täcksömmar..

  Mössan är urfin!! Läckert tyg också!

  SvaraRadera
 9. Lua var fin. Og om det er noen trøst en den CPen en litt uregjerlig dame i blant ;)

  SvaraRadera
 10. Snygg mössa! och man blir ju GALEN när de inte gör som man vill, maskinerna! jag och min CP var ovänner i över ett år innan vi fick till ett bra samarbete...!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails