torsdag 30 juni 2011

Hjärtan att drömma i!:)

I väntan på att sonen ska vakna från sin middagslur passar jag på att blogga om ännu ett nattlinne till äldsta storasyster. Denna gången föll tygvalet på denna rosa/grå/svart/vita hjärt interlock från Mjuka tyger. Tyget har jag fyndat på någon rea och sedan har det som många andra tyger blivit liggande i tyghyllan. Tycker nog att tyget känns lite sladdrigt i kvalitén men eftersom det är rätt så tunt och mjukt så passar det utmärkt till ett nattlinne. Färgerna är betydligt klarare än på bilderna dvs betydligt finare i verkligheten.

Mönster och tyg: Samma mönster som i förra inlägget och hjärt interlock från Mjuka tyger. Svart mudd från Ohlssons.

Positivt: Att dottern fått två nya nattlinnen vilket passar bra i sommar värmen. Denna veckan har bjudit på helt otroligt fint väder och dagarna har helt eller delvis tillbringats i pool eller sjö!:) Härligt!

Negativt: Att mina två första semester veckor snart är till ända. Nu väntar två veckors jobb!:( Nåja, efter de veckorna väntar ytterligare fem veckor ledighet så jag ska väl inte klaga...

Slutligen: Nu ska jag packa badväskan så vi är redo när sonen vaknar!:) Ha en bra dag alla!    

6 kommentarer:

 1. Det blir nog söta drömmar i det där toppenfina nattlinnet, om man går på utsidan. Tyget tycker jag var väldigt tilltalande och jag skulle tänka att de skulle passa en tjej i din dotters ålder. Både romantiskt och coolt.

  SvaraRadera
 2. Vilket fint nattlinne! Hoppas att dina två jobbveckor går fort, 5v semester ytterligare är ju en bra morot att tänka på när det är tugnt ;)

  SvaraRadera
 3. Så søt den var! Tipper hun ble fornøyd :) Deilig med kort erm på sommeren.

  SvaraRadera
 4. Jättefint, gud vad tyget är fint, tror faktiskt jag missat det helt!

  SvaraRadera
 5. Jättefint nattlinne i ett snyggt tyg!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails