onsdag 13 oktober 2010

Tusen tack Onomak!

Jag har fått en award av Onomak! Tusen , tusen tack vad glad jag blir! Det är alltid lika kul att uppmärksammas:) När man fått denna award så hör det till att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till 5 andra bloggar

Här kommer tre saker som ligger mig varmt om hjärtat:

* Min fantastiska familj! Min man och mina tre härliga barn, vad vore livet utan er? Så klart även mina föräldrar och min bror.

* Mina vänner

* Den roligaste hobbyn av dem alla: sömnaden! Jag är så glad över att jag kom igång med att sy igen, det är verkligen en glädje att skapa och så roligt att få beröm för det man gör. Alla trevliga blogg vänner som jag fått via sömnaden, det bonuset hade jag inte räknat med att bloggandet skulle ge:)


Sist men inte minst, min favorit bild!

Hela vår härliga familj! Kortet är taget för snart tre år sedan när lilleman var 6 veckor gamal. Vilken mysig tid som aldrig kommer igen men som jag minns med glädje även om bebis tiden har sina jobbiga stunder.

Fem bloggar som jag vill uppmärksamma och skicka awarden vidare till är:

7 kommentarer:

 1. What??? Nu blev jag mycket förvånad och mycket glad, man tackar! Kan bara instämma i prioriteringarna och hålla med om att bilden är fin!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vilket fint foto på familjen "JUMEL" Inte ser du ut som en ganska nybliven 3 barns mamma där inte, hur fräsch får man bli??? Gud vad barnen växt!

  Hälsningar Madeleine

  SvaraRadera
 3. Vilken jättefin bild! Kul att få se en bild av dig också!

  Tack för awarden! Är på utvecklingsdagar med jobbet nu, i Uddevalla, och har inte tillgång till mina foton men lägger upp den till helgen!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig bild på dig och din fina familj!Även kul att få se hur du ser ut!

  Tusen tack för awarden. Det känns jättekul att få den just av dig som inspirerat mig så mycket!

  SvaraRadera
 5. Tack sååååååååååååå jättemycket jag blev jätteglad!
  Måste leta fram ett favvo kort!/Åsa

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina ni är! Grattis till utmärkelsen.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin bild på hela familjen!! Grattis till din award!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails