lördag 11 september 2010

Höstens första mössa & beställda dregglisar!

I veckan har jag sytt höstens första mössa åt lilleman i det söta ap tyget från Soff och Stil. Det är ju så skoj att sy mössor så det lär väl knappast bli den sista för i höst...:) Inte för att vi har någon mössbrist i familjen men det är ju kul med lite variation på möss fronten! Ett gäng beställda dregglisar som för ett bra tag sedan levererats till sin beställare och mottagare! Jag fick fria händer när det gällde tygval så jag använde lite stuvbitar till framsidan och velour eller tunn fleece på baksidan för något effektivare dreggel motstånd.

Mönster och tyg: Apor från S&S och möss mönster från Made By Me. Moln från Jny, elefanter från Jofotex och ugglor från Ohlssons tyger och eget mönster till dregglisar.

Positivt: Att det är helg och solen skiner!

Negativt: Allt höst jobb som dyker upp som tex fönsterputsning, bort rensning av kläder och skor och vissna blommor i trädgården.

6 kommentarer:

 1. Cool mössa, ap tyget är verkligen tufft på en liten! Snygga dreglisar. Vet inte att dom fanns på den tiden H var liten? Har i alla fall aldrig använt någon men dom verkar väldigt praktiska!

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder på som alltid välsydda plagg, i läckra tyger och färger.

  SvaraRadera
 3. Åh, detta påminner mig om att jag måste ta tag i barnens mössor :D. Din ser jättefin ut.

  SvaraRadera
 4. Oj! Vad fina dregglisarna blev! En riktig färgkaramell! Och det där aptyget du sytt den fina mössan i blir jag mer och mer sugen på...får nog surfa in på Stoff & Stil en sväng... :)

  SvaraRadera
 5. Oj, när jag börjar att sy mössor kan inte sluta, vad fin den med aporna är, och så söta dregis, jag måste prova dem! kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails