måndag 6 september 2010

Ett troll UFO!

Rotade runt i röran på ett bord igår och hittade det här nattlinnet som legat tillklippt sedan mitten av sommaren eller nått liknande. Av någon anledning har det blivit liggande och jag hade faktiskt ingen vidare lust att sy det klart nu heller men beslutade mig för att göra det ändå och nu känns det bra att ha blivit av med ett UFO!:) Det känns som om det var läääänge sedan jag köpte det här tyget och sedan tyckte jag inte att det fanns någon lämplig kandidat i familjen att sy till. Tyget kändes på något vis för barnsligt för alla... Hur som helst så när dottern önskade sig fler kortärmade nattlinnen kom vi fram till att tyget passade bra till det eftersom det är rätt tunt och väldigt mjukt och skönt. 6-åringen är som ni ser nöjd med resultatet även om leendet ser rätt påklistrat ut:))

Nattlinnet ser lite snett ut på bilden men jag hade inte tid att lägga ut det ordentligt för jag hade en busig snart 3-årig liten kille som helst vill lägga fötterna eller hela sig själv på nattlinnet:) Som ni ser valde jag att inte sticka ner muddarna i halsen och ärmsluten. Jag tyckte att det blev snyggare så på just det här nattlinnet men på nått vis har jag ändå känslan av att det inte ser riktigt färdigt ut...

Mönster och tyg: Mönster i storlek 122 från Ottobre 1/2010, tror jag att det var... Röd troll interlock från Mjuka tyger och svart mudd från Ohlssons.

Positivt: Att UFO:t blev klart! Att sommaren kommit på besök igen, idag har vi haft ca 18 grader och stålande sol. Härligt!!!

Negativt: Att dygnet har för få timmar...

6 kommentarer:

 1. Jättejättesööööööööööööööööt!

  SvaraRadera
 2. Vilket lyxigt snyggt nattlinne. Den är ju fin som klänning också!

  SvaraRadera
 3. Bra gjort som avslutat ett UFO! Det gör aldrig jag... vad fina trollen är i rött, har inte sett det någonstans förut!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det blev ett jättefint nattlinne, tur att du sydde klart!Har inte heller sett trollen i rött förut men det var mycket fint!

  SvaraRadera
 5. Sött nattlinne! Kul att få vara fin även när man ska sova!

  SvaraRadera
 6. Superfint nattlinne! Har oxå missat de röda trollen, kanske tur med tanke på hur hyllorna ändå svämmar över... Önskar som du fler timmar per dygn för att sy av alla fina tyger :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails