måndag 30 augusti 2010

En t-shirt från i sommras!

Satt och drömde mig tillbaka till sommaren och hittade denna obloggade t-shirt bland bilderna från juli. Här uppe i norr känns det definitivt som höst nu så det här blir nog den sista kortärmade tröjan ni får se här på ett tag:( Just nu känns det som om det kommer att bli en otroooligt lååång höst eftersom det blivit kyligt så tidigt!:( Nåja, i mån av tid så är det bara att satsa på att fylla höst och vinter garderoberna istället.

Tröjan är fållad med dekorsöm och med limegrön tråd för att plocka upp det gröna i hals och ärmslut. Hade vissa problem med att bestämma mig för vilken färg jag skulle ha på muddarna eftersom det på nått vis inte finns någon given kombo till det här orangea tyget. Funderade ett tag på brunt men tyckte limegrönt blev mer sommrigt så jag får väl satsa på en långärmad med bruna muddar nu istället.


Mönster och tyg: Mönster i storlek 98 från Ottobre?. Orangea fordon från Mjuka tyger och limegrön mudd från S&S.


Positivt: Att sonen älskar sina fordons tröjor!


Negativt: Att vardagen hunnit ikapp mig i form av jobb, hämtningar, träningar, föräldramöten, höst stök inne och ute etc så att det känns som om jag just nu har mindre sytid än någonsin:(

8 kommentarer:

  1. Superfin, jag funderar på att sy en t¨shirt men inte till flickorna, utan till mig, de vill inte ha! Brevlådan i närheten fick en paket till dig, idag, för jag hann inte innan, och nu väntar jag med spänning, för det med storlekar vet du att jag är dåligt på, men vi får väl hoppas på att de passar din söta kille. kramar!

    SvaraRadera
  2. Kul och spännande kombination med orange och lime. Funkar fint ihop ser jag! (Får lite egna ideer nu). Har inte sett fordonstyget i orange förut. Missat totalt, men det är jättesnyggt!

    Om det är till någon tröst så var mina första veckor efter semestern också häktiska. Jag hann inte sy något, men det går att ta igen sen när det lugnar ner sig!

    SvaraRadera
  3. Läcker kombo, orange och brunt låter oxå helskönt :o)
    Här är det oxå höstväder, endast 4 grader i morse :o(

    SvaraRadera
  4. Jag verkligen äälskar det orangea fordonstyget, din t-shirt blev superfin med lime till!

    SvaraRadera
  5. Känner igen mig i det där med tiden! Sen känner jag att orken inte riktigt finns där heller men man får ta det som det kommer...

    Superfin tröja, Ser fram emot en kombo med brunt!

    SvaraRadera
  6. Verkligen härlig! Jag gillar den färgen på fordonen men har inte köpt det själv och visst vill man alltid ha det man inte har allra mest :-)

    Känner igen känslan av mindre sytid när hösten drar igång även om jag inte har sytt alls mycket i sommar heller!

    SvaraRadera
  7. Härliga färgkombinationer! Förstår att det är trist att inte hinna sy. Men då kan jag föreslå dig att vara med i min September Give Away så kan ni vinna lite nytt till garderoben ändå. :-)http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html

    SvaraRadera
  8. jättesnygg tröja! fint med just lime till =)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails