söndag 1 augusti 2010

En busig liten drak unge!:)

Så är vi hemma från husvagns tripp nr 2! Denna gång gick färden till Pite havsbad och den här trippen genomfördes utan person skador:)) Första dagen var det riktigt härligt soligt och det blåste ljumma vindar, vilket inte varit så vanligt vid våra besök i Pite havsbad, så vi passade på att sola och bada vid havet. Lilleman älskar att bada och i sanden kan man ha mycket kul med några bilar. Synd bara att det känns som om man får med sig halva stranden hem sedan...:) Dagen innan vi åkte sydde jag klart denna härliga tröja i Johannas underbara drakar från Znok design. Jag hade eg bara tänkt köpa de bruna drakarna, har visst en viss förkärlek till brunt:), men jag är så glad att jag beställde en liten bit av de gröna också för de är verkligen härliga. Lilleman är förtjust i sin nya tröja men tro inte att det är drakar på tröjan näe, det är mööönster" dvs monster. Väldigt söta sånna iallafall!:) Visst ser sand stranden i Pite havsbad härlig ut?!


JuMel märket bak...













Tröjan framifrån...


Mönster och tyg: Mönster i storlek 98 från Äppel Päppel, drakar från Znok design och mudd från S&S.

Positivt:Att tyget är så härligt både i färg och kvalité. Mjuk och skön interlock. Att vi haft en härligt mini semester med mycket aktiviteter och att vi har 2 v gemensam ledighet kvar!

Negativt:Inte ett dugg!

18 kommentarer:

  1. Åh, vilken fin tröja, välsydd! Gröna drakar blir jag också sugen på nu.

    SvaraRadera
  2. Har inte sett det tyget förr. Jättefint! Snygg tröja oxå!

    SvaraRadera
  3. Supersöt, tröjan och killen, och stranden ja! vad kul med semester! jag ska iväg nu till Spanien, ha endet trevligt resten av sommaren. kram!

    SvaraRadera
  4. Heltuff! Vilken goa grabb på en härlig strand!

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig bild på go kille i finfin draktröja, tänkte inte köpa draktyget för jag tyckte det såg lite för gulligt ut men oj vad fint det var som tyg! Å ännu finare som tröja, ajdå, får nog beställa hem lite... Å vad kul att din lillkille oxå säger mööönster så heter monster enligt min lillkille oxå, fast det finns ju faktiskt inga ;-)

    SvaraRadera
  6. Å så fint! nu blev jag riktigt ställd, undrar just vilken färg jag beställde på drakarna.. Tror faktiskt att det var denna å det vore ju bra för det är ju så fint! Jättefin och cool mööönster-tröja!! =o))

    SvaraRadera
  7. Så härligt det ser ut... ”den tappre drakriddaren på väg upp till borgen”:)
    Urfint tyg, du får nog köpa mer.

    SvaraRadera
  8. Jättefin och välsydd tröja! Önskar jag oxå köpt gröna drakar, var jättesugen men...hoppas jag hinner köpa mer sen!

    SvaraRadera
  9. Jag såg din fråga ang volanger hos syltig och saftig och tar mig friheten att svara :)

    Varje ny längd ska vara 1,5 gånger den förra. Dvs om den förra är 1 m lång blir nästa 1,5 m. Då blir det lagom rynk.

    Söta drakar!

    SvaraRadera
  10. Vad fint det ser ut, härlig bild på lilleman! Roligt att ni haft det så skönt! Tröjan blev underbar, får nog överväga att beställa hem lite drakar i alla fall! :)

    SvaraRadera
  11. Underbar tröja, gillar drakarna!/Åsa

    SvaraRadera
  12. Vilken härlig bild! Speciellt nu när det regnar ute. Tröjan var jättesnygg och ser ut att sitta perfekt!

    SvaraRadera
  13. Blir såå sugen på det tyget nu oxå... typsikt... jag som tycker att jag har ett oförhandlingsbart tygstopp... Superfint blev det iaf...=)

    SvaraRadera
  14. Fin tröja! Vad härligt det ser ut på stranden! :)

    SvaraRadera
  15. Jättefin tröja! Stranden ser underbar ut! Vi har ännu inte varit där med barnen men när de blir större så skall de väl få åka dit! Snygg bloggbakgrund du har! Jag borde också snart göra om min, men tiden sätts på annat nuförtiden! Ha en fortsatt trevlig semester!

    SvaraRadera
  16. Härligt tyg o underbar bild på en cool kille :o)
    Jag blir lite avis på ledigheten, själv har jag börjat arbeta. Det bidde bara tre veckors semester, så jag planerar för att ta igen den fjärde snart ;o)

    SvaraRadera
  17. Underbar sommarbild! Tröjan är kanon!!

    SvaraRadera
  18. Vilka underbara bilder! Så fin tröjan är. Måste nog ta och beställa hem lite drakar :D.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails