lördag 23 januari 2010

Ett otroligt flickigt rosa set!

Nu har jag minsann sytt något som iallafall i färgvalet är rätt olikt mig, ett rosa/rött set i härlig velour från Mjuka tyger. Jag om i stort sett alltid väljer unisex färger på mina tyger kunde faktiskt inte låta bli att köpa dessa härligt rosa/röda tyger till slut. Tittade på dem redan när de kom i höstas men köpte dem inte förrän Mjuka tyger hade 30% på hela sortimentet innan jul, då kunde jag inte låta bli längre:) Detta set ska bli en present till min blivande 6- åring som faktiskt konstigt nog än så länge är nöjd med mina val av färger och modeller på kläderna. Hon gillar så klart rosa som de flesta små tjejer så jag hoppas hon ska bli nöjd och glad!


Mönster och tyg: Mitt vanliga mönster på tunika med tighta ärmar i storlek ca 122 och tights mönster från Ottobre 4/2004 i storlek 116 men förlängt med ca 10cm i benen så de motsvarar nog 122 de med. Velour som sagt från Mjuka Tyger, mudd från Ohlssons och resår och storleks lappar från Bibbi.


Positivt: Att sömnaden flöt på utan missöden och att jag blev nöjd med resåren i halsen. Det är så otroligt svårt att få resåren lagom. Kanske skulle ha måttat den innan jag sydde dit den så hade det varit lättare att bli nöjd nästa gång!Närbild på min i mitt tycke lyckade resår sömnad:)

Negativt: Inget alls denna gång!

10 kommentarer:

 1. Jättefint! Själv älskar jag verkligen dessa tyger och färger så jag kunde inte motså dem en sekund när jag såg dem. :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt set! Älskar färgerna! Jag har en förkärlek för rosa och rött! Underbart! Tror säkert att hon blir helnöjd på födelsedagen!

  SvaraRadera
 3. Verkligen snyggt!! Jag brukade (!) faktiskt också köra mest unisex färger - men sen kapitulerade jag för cerise och lila som ju kan vara jäkligt snyggt ihop med t ex svart. Eller som här - rött!!

  Hur gör du när du syr resåren i halslinningen? Jag är livrädd för resår och drar mig för att använda det... = begränsning i modellval.

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt set. Älskar färgerna.

  SvaraRadera
 5. Gillar också rosa och rött!! Jättefint set, jag gillar modellen på tunikan skarpt. Snyggt!!!

  SvaraRadera
 6. Så gullig du är!! Nu när jag är igång igen så ska jag sätta fart med byxorna!! De kommer snart!! =)

  SvaraRadera
 7. Fint! Rosa och rött är en härlig färgkombo. Och omväxling förnöjer som man säger - primärfärgerna finns kvar.

  SvaraRadera
 8. jättejättejättefint! så är det, jag gillar inte rosa heller, men detta är helt fantastisk! jag sätter igång mig med din 6 åring tunika, och..... har en byt kvar av gröndunder och grönemil, så en sjkorta till lillemanen ska förekomma. jag mejlar både skjortor när de är färdiga och då får du välja. kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails