torsdag 20 september 2012

Färglada stjärnor!
Beställde ett helt underbart tyg med Blixten och gänget från Bilar filmerna för att sy minst en tröja till sonen. Men så har den rackaren växt så alla beprövade mönster är för små och eftersom jag inte vågade prova ett nytt på hans älsklingstyg så jag offrade lite Liandlo stjärnor och provade mönstret på dem istället. Hade inte behövt prova för tröjan sitter perfekt!:) Trasslade med bandkantningen och fick sprätta ett par gånger och är ändå inte helt nöjd! Känns som att varje projekt jag ger mig på just nu resulterar i att sprätten kommer fram, så irriterande! Det enda positiva denna gång var att jag grävde fram bandkantaren som legat i en låda i drygt ett år, monterade den och satte igång att övningköra. Vet inte om jag kan påstå att det går så bra... Har sytt upp flera meter med interlock remsor och spillbitar men antigen hamnar sömmen rätt på rätsidan eller så gör den det på avigsidan! Tror jag ger upp snart! Har liksom inte tid att sitta här och prova i all evighet, vill ju sy på min minimala sytid! Har kollat in en massa tips på olika bloggar men jag tror jag behöver ta hit en expert... eller så får jag helt enkelt prova lite till...?! 

Mönster och tyg: Mönster från Ottobre 4/2004 i storlek 116 klipp utan sömnsmån och tyg från Liandlo och mudd från Stoff och Stil.

Positivt: Att mönstret gillas:)

Negativt: Bandkantar eländet!

Slutligen: Hoppas jag att snart få sy Blixten tröjan och bandkanta snyggt och fint med bandkantaren:) Om jag inte säljer den först!;)

3 kommentarer:

 1. Snyggelisnyggsnygg tröja! Ska INTE visa den du syr i Blixten tyget för mina grabbs... ;-)
  Hoppas du blir vän med bandkantaren!

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. Suuupersnygg tröja, det där tyget är så himla fint!!

  SvaraRadera
 3. Känner samma för min bandkantare, har fått till det hyfsat (för ett år sen när jag använde den senast allstå..;o)) Men jag vill inte heller slösa min tid på att experimentera med den.. Så surt!

  Jättefin tröja! Vilken vinterkänsla jag får av den! Passar perfa nu!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails