söndag 5 augusti 2012

Op nr 4!


Senaste veckan har det inte blivit några stygn sydda eftersom jag började min semester nr 2 i måndags och vi har varit borta med husvagnen större delen av veckan. Härligt med semester igen och ännu härligare med lite mer sommar värme och faktisk tom en del bad!:) Sommaren har ju inte visat sig från sin allra bästa sida detta året men senaste veckan har vi iallafall fått uppleva fler bad än tidigare i sommar. Tack och lov för att få ladda batterierna ännu lite till inför skola, dagis, jobb och vardagen som närmar sig i ryslig fart. Nåja, eftersom det inte blivit mycket nytt sytt visar jag istället lilla storasysters op nr 2 som blev klar i början på sommaren. Lång tid tog den som vanligt att få klar eftersom jag avskyr att sy de där dragkejdorna som alltid leder till sprättande och irritation:(
Som tur är gillar mottagaren slutresultatet och då är det väl värt allt slit? Efter att ha kämpat på och sytt två op var till döttrarna överväger jag nästan att köpa en nu när sonen också vill ha en... men så lat får jag väl inte vara, han har ju redan valt tyg till huvan och fickorna... Men det får allt bli ett höstprojekt!

Mönster och tyg: Eget mönster i storlek ca 134. Lila sweatshirt tyg från Stoff och Stil, lila klöver från Liandlo och vit mudd från Ohlssons tyger.

Positivt: Veckan som varit med ledighet och en liten husvagns tripp och att jag har ytterligare 2 semester veckor att njuta av!:) 

Negativt: Att det snart är vardag igen... Fast det är också rätt skönt på ett vis...

Slutligen: Hoppas jag på att snart få klart ännu ett vuxen plagg... 


3 kommentarer:

 1. Så mysig!
  Jag har klippt ut Skruttans tredje OP, den får ligga till sig lite till ;o)

  SvaraRadera
 2. Jättefina OPar. Och snyggt sydda också!

  SvaraRadera
 3. SÅ snygg! Jag har inte fått tummen ur och sytt OP nr 1 ens.. Det blev aldrig nåt mönster ritat.. Kanske i höst...Eller inte.. ;o) Hoppas att semester var/är skön!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails