tisdag 20 december 2011

Nu är det klippt:)

Så där ja, nu har även jag påbörjat min Sew along väska!:) Äntligen, skulle man kunna säga, men det var nog lite väl optimistiskt av mig att tro att jag skulle ha hunnit längre på väskan med tanke på allt annat som bara måste ske i december. Dessutom har jag varit med på julbytet och det paketet skulle postas senast den 19:e så det var bara att färdigställa det innan jag kunde börja med väskan. Nu har jag som ni ser iallafall kommit så långt som till att jag valt tyg, köpt alla grejor och dessutom klippt ut alla delar. Dags att börja sy snart med andra ord! Under tiden jag väntat på att börja med väskan har jag förhoppningsvis lärt mig av andras misstag, tagit del av tips och idéer och framför allt njutit och inspirerats av alla snygga väskor som redan är färdigställda! Tjejer, känner er nöjda med era väskor för alla är de så fina på sina egna vis! Själv väntar jag med spänning på att få se när jag kan få till lite sy tid. Kanske skulle önska mig ett stort paket med sytid av tomten;)        

3 kommentarer:

  1. Nu har du gjort det segaste! När det väl är klippt så rinner det bara på. Iaf när tid finns! Själv har jag försökt lära mig av andras misstag, men jag inser att jag inte är så smart utan det är när jag väl gör samma misstag som jag inser att jag har gjort det misstaget som andra nämnt! Det är ju tur att det går att sprätta och göra rätt!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att ni gillade grejerna. Jag glömde skriva att raglanmönstret har vid halslinning ifall du vill göra den mindre.
    God jul på er!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails