lördag 3 december 2011

Med skräck blandad förtjusning...


...deltar jag i Karinottilias Sew along! Det ska bli så spännande och Sewalongen var verkligen den sparken i baken jag behövde för att äntligen ge mig på att sy en väska. Karin har valt ut denna snygga väska som vi alla ska sy och det är verkligen med skräck blandad förtjusning jag ger mig på att sy den. Mycket fix och trix ska det bli innan den är färdig som tex dragkedjor och fickor och andra pillriga detaljer. Nåja, med god hjälp av alla andra Sewalongare ska det säkert gå bra till slut! Spännande ska det i allafall bli och förr eller senare blir säkert väska klar.    

Idag har jag kommit så lång som till att jag har beställt mönstret och sedan har jag börjat klura lite på vilket tyg jag ska välja till väskan. Det grå/svart /vita tyget köpte jag för länge sedan och tanken var nog att ha det till en väska... HIttade det när jag städade i syrummet idag. Är också lite sugen på att beställa tyget på den mindre bilden som faktiskt turligt nog är på rea hos Karinottila just nu. Vilket tycker ni att jag ska välja?

6 kommentarer:

 1. Vilken kul grej! Jag gillar verkligen det nedersta tyget med sina mjuka färger. Kul att se resultatet sedan.

  SvaraRadera
 2. Det ska bli jättekul att se vad ni skapar för väskor! Jag gillar båda dina tyger med hade nog valt det neredsta...

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ta båda! Det grå/svart/vita utvändligt och det andra (eller något annat riktigt färgglatt) till insidan, om det nu inte var att krångla till det i onödan ;)

  Hur som helst tror jag att du kommer att få en superfin väska!
  Nu blev jag sugen att sy väskan som ligger utklippt och färdig för att sys, sen länge tillbaka! Kanske ska ta och göra det idag?
  /Lilla jag

  SvaraRadera
 4. Jag är sugen på att bli med, men just nu är det mycket annat.. Tyget på den lille bilden har jag, tunt bomullstyg som du nog måste stadga upp ordentligt om det skal hålla uppe en väska. Det kan vara bra med inte för mörke och mönstrade tyger som foder, då tycker jag det blir mörkt och svårt att hitta i väskan. Lycka till! Ska bli kul att följa med!

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Jag är galet förtjust i svartgrått och skulle utan att tveka valt det till väskan. Sedan kan man ju sy en till i det andra, när man är lite varm i kläderna!

  Ska också ge mig på väskan, men har inte valt tyg än. Hjälp!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt det låter.
  Blir säkert jättefint

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails