onsdag 20 juli 2011

Veckans galnaste inköp!

Ha begäret tog till slut överhanden och igår kväll klickade jag hem en Janome CoverPro1000CPX  från Skövde symaskiner! Man kan ju lugnt undra om jag fått solsting?! Eller så tycker jag helt enkelt att jag är värd en fin sommar present när det inte blir någon längre semester tripp för oss i sommar... Motiv finns det gott om om man letar dem, eller hur?:) Galet dyra kläder jag kommer att sy framöver men tänk så fina de kommer att bli med snygga täcksömmar och fållar! Hoppas maskinen inte är allt för jobbig att ha att göra med för då ligger jag risigt till. Jag som avskyr att läsa instruktionsböcker och framför allt inte tar mig tid att göra det. Nåja, jag vet ju vart det finns expert hjälp om den skulle behövas.Hoppas nu bara leverans tiden är kort för nu är jag så sugen på att test köra!   

9 kommentarer:

 1. Grattis till ett bra köp! Tänkte faktiskt häromdagen när jag satt å sydde en massa kantband att jag nog inte hade haft tålamod att fortsätta sy om jag inte hade köpt min CoverPro. För det hade ju varit lite trist med tröjor med bara råa kanter :-)

  SvaraRadera
 2. Men du!!! Vad häftigt att du gjorde slag i saken :).

  SvaraRadera
 3. Kul!!! Hoppas att den kommer snart och att det blir många dagars regn hos dig ;)
  Kul att se vad du göra för fina saker med den!!

  SvaraRadera
 4. Så roligt! Grattis grattis :-)

  SvaraRadera
 5. Jag säger som de andra: Grattis till ett bra köp! Den är inte livsviktig i syrummet, men ack så rolig och bra! :)
  Hoppas att ni kommer att trivas bra tillsammans, jag ser fram emot att se dina alster!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis!! Du anar inte hur avis jag är ;-)...

  SvaraRadera
 7. nice!! jag går också och funderar och funderar. ska nog fundera en vänd till... grattis till underverket i alla fall!

  SvaraRadera
 8. Vad kul!!! Önskar att jag också kunde klicka hem en nu på direkten, men tyvärr får jag drömma ett tag till! Sommarpresent var annars ett intressant upplägg...kanske kan funka här hemma också!?!

  Hoppas det inte krånglar allt för mycket nu i början och lycka till!

  SvaraRadera
 9. Härligt! Du kommer inte att ångra dig! Angående din fråga så kantar jag med både jersey och mudd. Och även interlock förstås. Har två orginalkantbandare och två kopior från Ebay som jag varierar mellan beroende på vad jag kantar med.

  Lycka till! :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails