fredag 10 januari 2014

Coola monster trucks!


Nu var det visst så länge sedan jag bloggade så jag knappt vet hur man gör! Inte har det blivit mycket sytt heller men förhoppningsvis blir det mer framöver. Under julledigheten har jag iallafall lyckats få till två tubhalsdukar till mig själv och denna tröja till sonen. Alltid något! :) Det har ju kommit massor av läckra fotoprint tyger och minst 3-4 tröjor till ligger på beställning från lilleman. Funderar just på om det inte snart är dags att börja sy t-shirts istället. Ligger ju liksom oftast steget efter så det hade ju varit kul om det var tvärtom för en gångs skull...


Mönster och tyg: Mönster i storlek 122 från Ottobre. Monster trucks från Jofotex och grön/vit randigt från Lilofant. Vit interlock till kantning.

Positivt: Äntligen något sytt!

Negativt: Att jag har misslynt med bandkantningen. Helt plötligt blir tröjorna liksom för vida runt halsen. Tänker att det måste bero på minställningarna på CP:n... Vilka inställningar har ni när ni kantar 4 vik med interlock på jersey runt halsen?

2 kommentarer:

  1. Blogga, ja, jösses det har jag också glömt hur man gör... :-) Fin tröja! Har tyvärr inga tips om inställningar eftersom jag aldrig kantar med interlock, tycker att det alltid blir för uttöjt precis som du skriver.

    SvaraRadera
  2. Åh, läckert! Hade gillats till max av mina killar!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails