tisdag 30 juni 2009

Jag har sytt!!!


Jaaa, jag har gjort det!!! Efter att ha haft ett ca 8 år långt uppehåll från symaskinen har jag äntligen hittat tillbaka till sömningen. Så underbart roligt det är, synd bara att dygnet inte har fler timmar! Tusen tack till alla er duktiga sybloggare som ovetande inspirerat mig och speciellt stort tack till super snälla ÄppelPäppel som faktiskt fick mig att satsa på att köpa en ny symaskin och komma igång att sy igen! Utan din peppning och hjälp hade jag nog inte satt igång med att sy igen.


Först ut blev en singoalla i storlek 128 i det underbara bruna molntyget från Jny och direkt efter blev det en till i trukost i storlek 116. Nu är bägge systrarna J nöjda och glada över sina nya klänningar. Min äldsta dotters första kommentar när hon fick prova klänningen var: -Men mamma har du verkligen sytt den här?! Kan man få bättre betyg än så? Jag känner mig jättenöjd iallafall:)

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fina de blev! Vad roligt att få se dem på bild! Du är ju superduktig! Jättekul att du börjat blogga också! Ska genast lägga till dig i min blogglista! Här blir det inte så mycket sytt just nu...är mest ute i det underbara vädret! Men nu när jag ser dina fina klänningar längtar jag efter att sätta mig vid symaskinerna igen! Ha det gott! Vi hörs! Kram /Lina

  SvaraRadera
 2. Jätte fina! Du inspirerade mig precis med din fina klänningar! Lägger till dig i min blogglista! :0) Och följer din blogg!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Hittade hit då jag surfade runt på sybloggar, min allra hetaste senaste hobby! ;-)

  Vilka fina klänningar!!!
  Är ungefär i samma sits som du, och dina urfina molnklänningar får mig nästan att leta fram symaskinen i källaren. :-D Får jag fråga var du hittat singoallamönstret?

  Fortsätt sy, det ser jättefint ut! :-D

  Jag kikar in igen!

  Lycka till!

  Hälsningar Madeleine

  SvaraRadera
 4. Hej Madeleine! Hoppas du läser det här för jag tycker absolut att du ska leta fram din gamla symaskin från källaren och börja sy igen! Det är så kul så det är inte sant!!! Singoalla mönstret har jag fått av super gulliga Äppel Päppel.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails